Srednja Bosna

Vlašić spreman prihvatiti i najzahtjevnije sportske klubove u Europi

Matošević je istaknuo da se radi o strateškoj investiciji, koja je inicirana još prije 15-ak godina, a koja Vlašić otvara za ciljane skupine sportaša, sportskih klubova te rekreativaca.

“Nadamo se da će ovom investicijom ljetna turistička ponuda generirati još više dolazaka i ostvarenih noćenja. Uz višenamjensku sportsku dvoranu i kvalitetne smještajne kapacitete, ovako moderan i kvalitetan nogometni teren zaokružuje sportsko-rekreacijsku infrastrukturnu priču i sada smo spremni prihvatiti i najzahtjevnije sportske klubove u Evropi”, naglasio je Matošević.

Investitori iz firme “Ozon” d.d. Travnik ističu kako je u stadion, uz pomoćne objekte i podzemnu garažu, ukupno uloženo oko 4,5 miliona maraka.

Suvlasnik firme “Ozon” Goran Šarić izjavio je novinarima da po kvaliteti podloge stadion zadovoljava sve potrebe vrhunskih sportskih ekipa.

“Ovo je trenutno FIFA 7 standard i zadovoljava sve potrebe, kako za sportske pripreme, tako i za službene utakmice. Ova vrsta podloge prva je u našoj regiji i po sigurnosti se ističe u odnosu na druge”, kazao je Šarić.

Šarić je naglasio kako je stadion na Vlašiću bila najzahtjevnija i najskuplja investicija u oblasti sportskog turizma.

Share via
Copy link