Svijet

Zbog ove pjevačice Saša Popović i Zorica Brunclik ne govore već godinama: Razlog će vas šokirati

Iako su dug vremenski period bili prijatelji i saradnici, Zorica Brunclik i Saša Popović su raskrstili puteve i već godinama unazad ne govore.

Pjevačica koja je godinama bila čak i u žiriju “Zvezda Granda”, prema riječima svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, odlučila je tada da više nikad ne kroči u Sašinu produkcijsku kuću.

– E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš, naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj – stajalo je u harmonikaševoj poruci, koju je tada objelodanila “Grand” produkcija. Izvor sukoba je, kako je prenio te godine “Informer”, zapravo bila Ana Nikolić, odnosno prilog o njenoj zadnjici koji je u “Grandovoj” emisiji bio dvostruko duži od onog o koncertu Brunclikove.

– Kemiš je poludio kad je vidio da su pjevačici koja ima 40 godina karijere posvećene dvije minute u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – ispričao je izvor. – Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji? Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar – poručila je Ana Nikolić.

Share via
Copy link