BiH

Spahić stradao u krivolovu? Mještani iznijeli šokantne tvrdnje

“Džipom jurili divlju svinju po polju. Spahić je stajao na vratima i pokušao pucati iz vozila. Onda su, jer je bio mrak, upali u neki kanal, on je ispao, a džip se na njega prevrnuo. Detalji se, naravno, prikrivaju. Sve je zataškano”, tvrde izvori Direkt portala

Da je Emir Spahić, bivši kapetan nogometne reprezentacije BiH povrijeđen u prometnoj nesreći, objavili su mediji širom regije. Ono što je ostalo nepoznato je da su, u ovom slučaju, institucije sustava, od policije do zdravstva, gledale na drugu stranu, a zakon primenjivale veoma fleksibilno, tvrdi Direkt portal.

Postoje i brojne nejasnoće zbog rada policije. Iako se nesreća dogodila prije ponoći, pri povoljnim vremenskim uvjetima, uviđaj je rađen tek sutradan. Pritom, mjesto nesreće nije bilo označeno niti osiguranoo. Policijski službenici sa kojima su novinari Direkt portala neslužbeno razgovarali su rekli kako su time prekršene zakonske odredbe koje jasno definiraju način i pravila pod kojima se vrši uviđaj.

Iz policije su rekli kako nemaju takve informacije, te kako se ne može govoriti o krivolovu. Ipak, mještani koji žive u blizini imaju sasvim drugu priču.

“Oni idu u noćni lov sa reflektorima i to radnim danom, što je zabranjeno. Očito, u ovoj državi netko može što god hoće. Ono što on (Spahić prim. aut.) radi je pravi divlji zapad. Što god da mrdne, on puca”, tvrde izvori spomenutog portala.

Samo ovo bi trebalo biti dovoljno da se povede ozbiljnija istraga oko ovoga slučaja.

Share via
Copy link