Srednja Bosna

SREDNJA BOSNA Drogu mu čuvala tri psa: Uhićen diler spida i marihuane

Pripadnici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije su tijekom protekle noći kontinuiranim aktivnostima uspješno realizirali tri akcije u okviru borbe protiv kaznenih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga, priopćeno je jutros iz MUP-a SBŽ.

U mjestu Turbe, općina Travnik, jučer oko 15 sati u policijski službenici PS Travnik kontrolirali su M. M. rođen 1974. godine iz Travnika. Kod njega je pronađena određena količina kanabisa.

Istog dana, po naredbi Općinskog suda Travnik, pripadnici PU Travnik, pretresli su kuću i prateće objekte na adresi Obišenjak, općina Travnik, vlasništvo M. M., rođen 1978. godine.

– Prilikom pretresa pronađeno je oko 30 PVC omota sa sadržajem tvari za koju se sumnja da je opojna droga kanabis, kao i 25 PVC omota sa sadržajem tvari za koju se sumnja da je opojna droga spid, digitalna vaga za precizno mjerenje, te streljiva različitih kalibara. U dvorištu su zatečena tri krvoločna psa u čijoj blizini su pronađeni navedeni predmeti. Osumnjičeni je uhićen, a svi pronađeni predmeti su oduzeti – priopćio je MUP SBŽ.

Također, istog dana oko 21,25 sati u mjestu Ovnak, općina Travnik, policija je kontrolirala vozilo Bora, registarskih oznaka J39 M 738. Tom prilikom, kod S.K., rođen 1986. godine i B.H., rođen 1989. godine, obojica iz Travnika, pronađena je određena količina tvari za koju se sumnja da je opojna droga kanabis.

– U suradnji s nadležnim županijskim tužilteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje – naveli su iz policije, prenosi Faktor.

Share via
Copy link