BiH

Sprema se vjenčanje desetljeća u Hercegovini, stižu brojne svjetske zvijezde?

Foto: VLBIH FOTO

Kawhi Leonard, Paul George i drugi NBA velikani iz LA Clippersa mogli bi dogodine na kraju sezone posjetiti Mostar i Hercegovinu. Povod je vjenčanje našeg proslavljenoga košarkaša Ivice Zupca i izabranice njegova srca Kristine Piršč, s kojom se kršni Čitlučanin zaručio prošlog ljeta na Bahamima,piše vecernji.ba.

Iako lokacija vjenčanja još nije poznata, nagađa se da će svadba biti u ljetnikovcu Radobolja u Ilićima. Ne treba posebno naglašavati što bi ovo vjenčanje desetljeća značilo za Mostar i cijelu regiju, s obzirom na ogromnu popularnost koju Clippersi uživaju u svijetu, a još ako postanu NBA prvaci, za očekivati je da brojni novinari i fotoreporteri iz cijeloga svijeta pohrle u središte Hercegovine.

Naime, prema pisanju hrvatskoga tjednika Gloria, Kristina se već uvelike bacila na organizaciju vjenčanja, a očekuje se tristotinjak gostiju. Kristina je otkrila i da će vjenčanicu najvjerojatnije naručiti kod Matije Vuice, dok će Ivica nositi odijelo šivano po mjeri.

Nakon što je uspješni hrvatski košarkaš Ivica Zubac ovog Valentinova zaprosio svoju djevojku Kristinu Prišč na Bahamima i dobio odgovor koji je priželjkivao, odlučio se za još jedan važan korak u svom životu – kupnju prvog zajedničkog doma, u koji su se uselili početkom jeseni.

Riječ je o modernoj dvokatnici od 500-tinjak četvornih metara u rezidencijalnoj četvrti Mar Vista.

– Sada nam do Beverly Hillsa treba desetak minuta vožnje automobilom, a za mirnog vremena gotovo da možemo čuti udaranje valova o Venice Beach, koja je zaštitni znak Mar Viste – kazao je mladi par.

Jedino im još uvijek nedostaju bazen i košarkaško igralište, ali i to je u planu već početkom iduće godine. Slobodno vrijeme mladi zaručnici provode uglavnom zajedno, on igrajući videoigre ili za biljarskim stolom, a Kristina u kuhinji spremajući naša domaća jela poput sarme i slavonskih slastica.

 

Iako obožava kuhati, u njihovu domu ništa se ne krčka jedino kad je Ivica na putu ili kad je ona na konjičkim treninzima. Što se djece tiče, buduća mladenka otkriva da im je želja imati barem troje.

Share via
Copy link