BiH

Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice i ugledali Malčanskog berberina i Moniku! Bilo je stravično!

Kuća u kojoj se skrivao Malčanski berberin

– Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije? – još je u nevjerici Nišlija Emil Živić koji je slučano pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu djevojčicu u selu Pasijača.

Emil je, kako je rekao za “Alo.rs”, u nedjelju došao u Pasjaču. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom da svrati.

– Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu da vjerujem šta se dogodilo – rekao nam je Nišlija. – Pod stresom sam i loše mi je. Znate ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svijet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Vidio sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti opšti haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam.

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

Podsjećamo, Monika je pronađena u nedjelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazan pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dječiju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspio da pobjegne i policija za njim traga.

avaz.ba
Share via
Copy link