BiH

ZVEZDE GRANDA: Kad Karleuša zagrli Dženana

Dženan Glavinić je u timu Jelene Kareluše, a prošao je u treći krug.

-Dođi, Dženane. Padni mi na grudi! – poručila mu je mentorica, a zatim mu prišla i zagrlila ga, oduševljena nastupom.

-Bravo za boju glasa, za dobro izgovoren tekst, ali finese su isto bitne – rekao je Bosanac, pokušavajući da mu dočara kako se pjeva.

Dženan kaže da je mentorica zadovoljna nastupom.

-Jelena je bila mnogo sretna jer nisam iznevjerio njena očekivanja. Zadovoljna je,  pohvalila je moj trud i zalaganje. I ja sam sretan da je Jelena prepoznala u meni to “nešto” i da vjeruje u mene. To mi mnogo znači – kaže Dženan.

On se već sprema za treći krug.

-Ne želim otkrivati puno, znam da će treći krug biti borba, a spremamo nešto fantastično. Spremao sam se pa skoro svaki dan. Dnevno odvojim dva sata i samo vježbam. Pjevam i uz svakodnevne aktivnosti – tvrdi Dženan, te priča o savjetima koje mu je dao Dragan Stojković Bosanac.

-Savjete Bosanca i bilo kojeg člana žirija ću poslušati, sve su to dobronamjerni savjeti, za moje dobro i moj napredak, i trudim se ispoštovati svaku sugestiju – kaže Dženan Glavinić.

-Predložio sam pjesme svojoj ekipi i mentorici koja je nakon prvog slušanja na probi rekla da je to to. Legle su mi pjesme. Stvarno imam najbolju mentoricu koja se bori za moje kolege i mene. Naravno, ne mogu a da ne pohvalim našu Miru Škorić koja je pravi prijatelj prije svega, koja je toliko profesionalna, realna, iskrena, koja se tako vatreno bori da od nas napravi zvijezde koje umiju da pjevaju.

expresstabloid.ba

Share via
Copy link