BiH

Bivši šef Ferrarija otkrio da je posjetio Schumachera: ‘On se bori…’

Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Bivši šef Ferrarija Jean Todt otkrio je da je vidio Michaela Schumachera prošli tjedan i kaže kako se sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 bori s ozljedama zbog kojih gotovo sedam godina nije bio u javnosti.

Bivši vozač Ferrarija zadobio je ozljedu mozga u prosincu 2013. godine kada je pao i udario glavom o kamen dok je skijao izvan staze u Alpama. Schumacher je bio smješten u medicinski izazvanu komu, a nakon nesreće njegovo se stanje čuvalo u tajnosti.  Todt (74) među rijetkim je posjetiteljima koju su 51-godišnjaka vidjeli nakon nesreće. O Schumacheru se u Švicarskoj brinu njegova supruga Corinna i njihovo dvoje djece Gina-Marie i Mick, piše Daily Mail.  Todt je novinskoj agenciji PA rekao: “Vidio sam Michaela prošli tjedan. On se bori. Znamo da je imao strašnu skijašku nesreću koja mu je stvarala puno problema, ali pored sebe ima nevjerojatnu suprugu, djecu, medicinske sestre, a mi mu možemo samo poželjeti najbolje”.

“Sve što mogu učiniti je biti blizu njih dok ne budem u stanju nešto poduzeti, a onda ću to i učiniti”, rekao je.  Schumacher je za Ferrari izborio 72 od svoje rekordne 91 pobjede, a utrka ovog vikenda u Mugellu značajan je događaj za njegovu bivšu momčad. Lewis Hamilton prijeći će na samo jednu pobjedu od Schumacherovog sveukupnog pobjedničkog rezultata ako trijumfira na Ferrarijevoj domaćoj stazi u nedjelju.

vecernji.ba

Share via
Copy link