Srednja BosnaTravnik

Travničanka Nives Sivro dobitnica Godišnje nagrade ,,Lukić – Dlouhi”

Učenica IX razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra ,,Petar Barbarić” Travnik Nives Sivro dobitnica je Godišnje nagrade ,,Lukić – Dlouhi”.

Pedagoško vijeće katoličkih škola za Europu donijelo je Odluku u kojoj se navodi da se nagrada dodjeljuje Nives upravo zbog izuzetnih rezultata u učenju, vladanju i izvanškolskim aktivnostima postignutim tokom školovanja.

Odluku prenosimo u cjelosti:

 

PEDAGOŠKO VIJEĆE KATOLIČKIH ŠKOLA ZA EUROPU

Broj: 09/2021 Sarajevo,

11. veljače 2021. godine

Na temelju članka 10. Pravilnika o Godišnjoj nagradi za učenike Sustava, a na prijedlog Povjerenštva za dodjelu Godišnje nagrade, Pedagoško vijeće katoličkih škola za Europu, na sjednici održanoj 10. veljače 2021. godine, donosi

ODLUKU

Godišnja nagrada „Lukić – Dlouhi”, za izuzetne rezultate u učenju, vladanju i izvanškolskim aktivnostima postignutim tijekom školovanja, s naglaskom na šk. 2019./20. godinu, dodjeljuje se Nives Sivro. učenici IX. razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić”, Travnik.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

Obrazloženje

Godišnja nagrada „Lukić – Dlouhi”, ustanovljena školske 2013./14. godinc, dodjeljujc se svake godine, na razini Sustava katoličkih škola za Europu, jednom učeniku osnovne škole, koji se posebno istaknuo svojim učenjem, vladanjcm i rezultatima u izvannastavnim, odnosno izvanškolskim aktivnostima.

Sukladno Pravilniku o dodjeli Godišnje nagrade za učenike Sustava, po raspisanom natječaju, najveći broj bodova u šk. 2019./2020. godini osvojila je Nives Sivro, učenica IX. razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik.

Uručenje Nagrade, koja se sustoji od diplome i posebnog dara, biti će na proslavi Dana Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik.

Na temelju svega navedenog odlučeno je kao u izreci ove odluke.

v.d. predsjednik Pedagoškog vijeća: mons. mr. Ivica Božinović

 

Nives i njenoj porodici upućujemo iskrene čestitke za postignuti uspjeh.

Agencija DAN 

 

 

Share via
Copy link