Srednja BosnaTravnik

Obitelj nestalog mladića iz Travnika očajna: Odmah smo znali da nije u redu

Više od 70 pripadnika Federalne uprave civilne zaštite cijeli dan je uz pomoć pasa tragača i dronova tragalo za nestalim 30-godišnjim Seminom Bradićem iz travničkog sela Bradići.

Niti cjelodnevna potraga po jakom vjetru nije dala rezultata, a kako je za Drukčiji radio kazao Sabahudin Spahović, šef tima za potragu i spašavanje Federalne uprave civilne zaštite, poseban naglasak stavljen je na područje Hajdarovih njiva iznad starog grada u Travniku.

„Po nekim informacijama nestala osoba tamo je zadnji put viđena. Prema našim izračunima, u 72 sata mogao je prijeći oko 11 kilometara četvornih, te ćemo, ukoliko do kraja dana ne bude rezultata potragu sutra usmjeriti na to područje“, kazao je Spahović.

Očajna obitelj Bradić kaže kako samo žele pronaći nestalog Semina, te da se nadaju da je usprkos niskim večernjim temperaturama još uvijek živ,prenosi drukciji.ba

Naime, kako nam je kazao Fuad Bradić, otac nestalog, sina su zadnji put vidjeli u petak popodne kada je s bratom otišao u šetnju.

Semin i njegov brat uvijek su negdje hodali, svi su ih po tome znali. Obično ja pred mrak odem po njih, vratim ih, ali taj dan kad sam došao kući stariji sin Zuli bio je tu, ali Semina nije bilo. Odmah sam znao da nešto nije u redu. Sjednemo u auto i obiđemo sva mjesta gdje je volio otići, ali ga nije bilo, rekao je Bradić.

Sada strahuju od najgoreg, ali nadaju se da će sina, inače osobu sa posebnim potrebama, pronaći živog.

Ma samo da znamo šta je sa njim i da ga pronađemo, pa šta god bude, rekao je Bradić.

Seminu se svaki trag gubi u petak, nakon čega su obitelj i susjedi pokrenuli također opsežnu potragu u kojoj je više od 100 ljudi tražilo nestalog.

Share via
Copy link