BiH

Pripadnica Oružanih snaga BiH koja je propucala muža: Špašavala sam ga ih pakla droge i kocke, digla sam kredit jer su ga gonjali kamatari

Ajla Sadiković, koja je 24. srpnja u sarajevskom naselju Ciglane upucala supruga Denisa, dala je izjavu neposredno nakon događaja prilikom saslušanja u Tužiteljstvu Sarajevske županije.

Sadiković, vojnik prve klase Oružanih snaga BiH, kojoj je određen jednomjesečni pritvor, u potresnoj ispovijesti tužiteljima ispričala je kako je s Denisom u braku bila dvije godine, a da su se prije toga još dvije godine zabavljali.

Denis je i tada, kazala je Ajla, kockao i koristio narkotička sredstva. Njen suprug htio je srediti svoj život kad su počeli živjeti zajedno pa je, u suradnji s njegovom majkom, koja radi za Ujedinjene narode, dobio posao u Africi zbog čega je dosta izbivao iz Sarajeva.

“Denis je u nekim razdobljima bio divan suprug , a u nekim je posuđivao novac i sve gubio kockajući. Ostala sam s njim kako bih mu pomogla da izađe iz tog pakla. Digla sam kredit da mu pomognem, jer su ga ganjali kamatari”, kazala je, između ostalog, Ajla Sadiković tužiteljima, piše “Avaz”.

Share via
Copy link