Svijet

Tuga: Vozačici ljetos umrli suprug i otac, sad i dvogodišnji sin

Screenshot: Nova TV/Dnevnik.hr

DANAS se nastavio strašni crni niz na hrvatskim cestama.

U nesreći koja se jutros oko 10:20 sati dogodila nedaleko od Vinkovaca poginula je dvogodišnja beba. Četvero ljudi je ozlijeđeno.

Do sudara dva automobila došlo je kada je 32-godišnja vozačica vozeći Renault iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva, kako je priopćila policija, zbog neprilagođene brzine u zavoju, prešla na suprotni kolnički trak te udarila u Volkswagen koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Dvogodišnji sinčić bio s mamom i starijom sestrom

Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu, a četiri osobe, kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, ozlijeđene su. Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u Renaultu, a u drugom vozilu su ozlijeđeni 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša.

Dvogodišnji dječak koji je preminuo u bolnici od posljedica nesreće bio je u Renaultu sa svojom majkom i starijom sestrom koja srećom nije ozlijeđena. Riječ je o obitelji iz mjesta Antin nedaleko od Vinkovaca. Nesreći je vjerojatno doprinijela i mokra cesta zbog kiše koja je jutros padala.

Nesretnoj ženi u nekoliko mjeseci umrli suprug i otac, a sad i sin

Tragedija je još strašnija jer je majka koja je izgubila kontrolu nad automobilom prije nekoliko mjeseci ostala bez supruga i oca, a sada i bez dvogodišnjeg sinčića.

“Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata”, rekao je mještanin Antina za Jutarnji List.

Share via
Copy link