BiH

Zastrašujuće nasilje: Pretukao i silovao suprugu pred njihovim maloljetnim sinom

Stefan Stević iz Srbije (26) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je brutalno pretukao i silovao svoju suprugu (26), i to pred njihovom maloljetnom djecom.

 

Stravično porodično nasilje koje je šokiralo Italiju desilo se u gradu Kastel Volturno. Srbijanac je uhapšen na osnovu prijave koju je zlostavljana žena podnjela policiji, prenosi Hayat.ba.

– Stević je inače dugogodišnji narkoman, a kobnog dana je tražio ženi, koja je takođe iz Srbije, novac za heroin. Kada mu je rekla da nema para, zahtjevao je da proda zlato iz kuće. Riječ je o lančićima, narukvicama i minđušicama koje su njihova djeca dobijala na poklon od rođaka. Žena je odbila da proda taj nakit, a Stevića je to razbjesnilo – prenose italijanski mediji i dodaju da je tada došlo do brutalnog nasilja.

– Prvo je počeo da je vrijeđa, a onda da je šamara. Potom joj je zadao nekoliko udaraca pesnicama. Poslije batinanja, on ju je silovao, a da situacija bude još gora, u to vrijeme u njihovom stanu bila su i djeca. Mališani su sve to gledali, bespomoćni da odbrane majku – pišu italijanski mediji.

Nesretna žena je poslije torture nekako uspjela da pobjegne od kuće.

– Otišla je kod svoje majke i sve joj ispričala. Imala je i vidljive povrede. Majka ju je odvela kod ljekara, gdje su joj konstatovane povrede glave i koljena – prenjeli su mediji i dodali da je pretučena i silovana žena potom otišla u policiju i prijavila muža nasilnika.
– Detaljno je opisala pakao kroz koji je prošla. Plakala je i tresla se, vidjelo se da je preživjela pravu golgotu. Rekla je i da ovo nije bio prvi put da dobije batine od muža zavisnika, ali da je bilo najbrutalnije dosad. Njene povrede i ostali dokazi poklopili su se s njenom pričom, pa je Stević uhapšen i odveden u pritvor.

Share via
Copy link