Svijet

Bivša natjecateljica ŽNV-a pomaže Juliji: Kad sam čula da nema krevet…

Bivša natjecateljica ŽNV-a pomaže Juliji: Kad sam čula da nema krevet...
Foto: RTL/Instagram

 

NAKON što je bivša časna sestra Julija Bošnjak priznala da se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i da nema baš neki krevet, bivša kandidatkinja Života na vagi Jelena Putnik odlučila joj je pomoći.

Jelena je danas uspješna fitnes instruktorica te su se u kampanji koju je pokrenula na društvenim mrežama pridružili i njeni klijenti kako bi pomogli Juliji.

“Julija mi je jedna od dražih kandidatkinja ove sezone. Njezina jednostavnost i smisao za humor nešto su što mi je na prvu privuklo pažnju. U trenutku kada je pričala o tome kako nema adekvatan krevet, kako je rođena kod kuće na madracu, stvarno me nešto piknulo. Prvo što sam napravila – prokomentirala sam u grupi s klijentima kako ja nešto moram napraviti po tom pitanju i žele li sudjelovati. Naravno, moji su odmah rekli da pa je Juliji uljepšati Božić i kvalitetu života postala moja misija. Ova godina za mene je bila puna uspona i padova, no mogu reći kako se kraj godine bliži usponi su sve veći, a padovi se zaboravljaju. Ovo je moj način kako da se zahvalim, odužim ili što već, za niz uspona koji me slijede u zadnje vrijeme”, ispričala je Jelena za RTL.

Priznala je da se i sama u životu znala naći u teškim situacijama u kojima joj je puno značila pomoć drugih ljudi.

“Bilo je trenutaka u životu kada je stvarno bilo teško, no tu su se uvijek našli ljudi s čijom pomoći je bilo lakše sve “izgurati”. Znam kako je dotaknuti dno, kako je ne imati ono što želiš i kako je nekada ponižavajuće tražiti pomoć. Julija nije tražila pomoć, već je samo svojom neposrednošću potaknula nešto u meni”, kaže ona i dodaje: “Da, ovo je jedini ispravan način na koji treba iskoristiti ‘5 minuta slave’. Pomoći nekome, poslati poruku kako treba doživjeti oko sebe one kojima je pomoć potrebna. Jer, čemu inače sve ako iza sebe ne ostaviš neki trag i ako u sreći i uspjehu uživaš sam?”

index.hr

Share via
Copy link