Svijet

‘DOK SE MAMA I TATA SEKSAJU, JA SE SEKSAM S BRATOM: Mladić u Hrvatskoj osuđen, roditelji se izvukli, ali rodbina tvrdi: ‘On nije kriv’

Majka je jednog dana, pretučena po tko zna koji put, otišla prijaviti nasilje u Centar za socijalnu skrb te sa sobom povela petogodišnju kćer, koja je ondje u detalje ispričala kako je gledala spolne odnose roditelja i imala spolne odnose s vlastitim bratom

Mučnu priču o spolnom zlostavljanju za koje je podignuta optužnica i na sudu u Osijeku donesena nepravomoćna presuda, a u kojoj je žrtva bila petogodišnja djevojčica, a osumnjičen, optužen i osuđen njezin brat, istražili su novinari emisije Provjereno Nove TV. Dok mladić sjedi u pritvoru zbog presude, njegova šira obitelj uvjerena je da on nije kriv.

Za slučaj se saznalo kada je majka jednog dana, pretučena po tko zna koji put, otišla prijaviti nasilje u Centar za socijalnu skrb te sa sobom povela petogodišnju kćer koja je ondje u detalje ispričala kako je gledala spolne odnose roditelja i imala spolne odnose s vlastitim bratom.

Puštali porniće sa životinjama i seksali se pred kćeri

“Dok se mama i tata seksaju, ja se seksam s bratom”, rečenica je koju je u veljači ove godine izgovorila petogodišnja djevojčica u Centru za socijalnu skrb. Da to nije izgovorila, nikada se možda ne bi ni doznalo da je žrtva zlostavljanja od najranije dobi. Tom istom Centru njezini majka i otac poznati su godinama, jer dvoje, od ukupno četvero djece, već su im oduzeli. Petogodišnjakinja je izdvojena iz obitelji tek kada je u Centru počela otkrivati detalje strahota kojima je bila izložena.

U razgovoru s novinarima Nove TV majka je priznala da je njihova petogodišnja svakodnevno kći gledala snošaje te da su spolnom općenju pred djetetom uvertira bili porno-filmovi sa životinjama. Potom bi ono što su roditelji radili na katu djevojčica, po vlastitom kazivanju, navodno radila u prizemlju s bratom i to uz njihov poticaj.

No, dok je brat nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora, roditelji nisu čak ni optuženi.

izvor: Nova TV

Rodbina stala iza mladića, uvjereni su da je nevin

Međutim, nad cijeli ovaj slučaj nadvio se veliki oblak sumnje jer osuđeni mladić u to vrijeme uopće nije ni živio s roditeljima. Na to upozoravaju mladićeva rodbina i mještani, a u znak podrške osuđenom mladiću pred osječkim sudom organizirali su i mirni prosvjed.

“Dat ćemo sve od sebe da ga izvučemo iz zatvora i da bude s nama”, kazala je mladićeva rođakinja za emisiju Provjereno koja će večeras biti eitirana na Novoj TV.

“Živa bih skočila u vatru, živa, ne samo ja, nego cijelo selo, svi. Garantiram vam svojim životom, da odete kod bilo koga u kuću i da pitate za njega, svi bi rekli isto da nije kriv”, dodaje Marina.

izvor: Nova TV

Cijelo selo je znalo što se događa u toj obitelji

Osuđeni mladić najstarije je dijete u obitelji, a rodbina ističe kako njegova obitelj nije vodila brigu o njemu još od vremena kad je bio beba. Brigu o njemu preuzeo je stric s čijom obitelji je mladić proveo veći dio života. Dok je živio kod strica, roditelji su dobili još dvoje djece, kćer i sina. No, čitavo vrijeme bili su pod paskom Centra za socijalnu skrb i djeca su im ubrzo oduzeta.

Cijelo selo je znalo što se događa u obitelji, a prijave su podnosili i mještani i sama zlostavljana supruga. Međutim, uvijek bi se ponavljao isti scenarij – jedan dan ona bi prijavila supruga, a drugi dan bi povukla prijavu. Kada ju je početkom veljače suprug ponovno pretukao, otišla je u socijalnu službu skupa s kćeri koja je tamo progovorila o spolnom zlostavljanju.

net.hr

Share via
Copy link