Srednja Bosna

SREDNJA BOSNA: OPTUŽILI GA DA PRODAJE SVINJETINU Mesar dobio otkaz, a njegov ODGOVOR POSLODAVCU je…..

Momir Čelebić iz Žepča donedavno je bio mesar zaposlen u jednoj od najvećih mesnica u srednjoj Bosni.

Međutim, prije tri dana dogodio se skandal, koji se brzinom svjetlosti proširio cijelom srednjom Bosnom. Momir je dobio otkaz i to, kako on sam tvrdi, optužen je da je mušterijama “podvaljivao” svinjsko meso!

Čelebić kaže da, kao profesionalac i odgovoran radnik nikad ne bi sebi dopustio takvu nepodopštinu: da u mesnici koja ima halal sertifikat prodaje svinjetinu i vara mušterije, piše srpskainfo.com!

Uprkos brojnim pokušajima portal srpska.info, nije uspjela da stupimo u kontakt s vlasnikom i direktorom mesnice, jer se nije javljao na službene telefone, niti odgovorao na mejl kompanije.

S druge strane, otpušteni mesar ne bježi od javnosti. Opširnim statusom na svom Fejsbuk profilu, Momir se javno oprostio od dojučerašnjeg gazde, poručivši mu, da se ne bi vratio na posao, sve i da ga direktor moli.

– Radnik sam ja i preživjeću i bez tebe. Mesare danas traže širom Evrope. Žalosti me tvoj ferman iz Travnika, žalosti što si me otresao, odbacio i poturio mi “svinjeće kukavičje jaje”. Ne znam kako se to zove u poslovnom svijetu, niti mogu da nađem prigodan izraz – poručio je Momir Čelebić svom dojučerašnjem gazdi.

Share via
Copy link