BiH

Ivanka izbačena iz showa, gledatelji negoduju nakon poljupca s djevojkom: ‘Ovo više nema smisla gledati’

U sinoćnoj emisiji ‘Ljubav je na selu’ šokova nije nedostajalo. Josipove djevojke nisu znale da će njihovo druženje završiti izbacivanjem jedne od njih iz emisije. Josipovo imanje napustila je Ivanka koja se nakon ispadanja potrudila da ostane upamćena. Naime, Ivanka je pred Josipovim očima strastveno poljubila ‘zlatnu djevojku’ Gabrielu.

– Ja ću ti u ovom trenutku napraviti potez da ću tvoju zlatnu djevojku zažvaliti! – rekla mu je Ivanka te se sočno poljubila s Gabrielom. – Ona je to htjela napraviti samo zato da ja budem ljubomoran –  rekao je Josip ne vjerujući što je Ivanka napravila. – On još mora proći nekoliko žitokosaca, to jest godina i branja žita da spozna što se desilo danas – rekla je na kraju Ivanka. čiji je potez izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

–  Ivanka je otišla ali je istavila veliki crveni pečat na Gabrijelinim usnama a gorki okus i knedlu u grlu Josipu – pisao je jedan od gledatelja na službenoj stranici RTL-ova showa.

– Ona je u jednoj epizodi poljubila više cura nego on u cijelom životu – nadovezao se drugi.

– Eto što je jadno neozbiljno muško. Umjesto da od učiteljice još nešto nauči..učenik izbacio učiteljicu – pisao je treći gledatelj. Većina ih se složila da nakon izbacivanja Ivanke više nema smisla gledati emisiju. –  Sada kad je otišla, nema smisla više ni gledati – zaključio je jedan od gledatelja dok je bilo i onih koji su pisali da im je trenutno jedina svijetla točka u ‘Ljubavi na selu’ Valterova kandidatkinja Bahra.

Share via
Copy link