Svijet

VIDEO Šokantna snimka: Tukli mladića zbog duga, policija uhitila dvije osobe

Hrvatsku je zaprepastio video koji se u nedjelju ujutro proširio društvenim mrežama koji prikazuje strašan prikaz nasilja.

Kako doznaju 24 sata, splitska policija je u međuvremenu uhitila dvojicu mladića. Radi se o jednom punoljetnom te drugom, maloljetnom mladiću, koji su sudjelovali u napadu.

Policija je u posjedu videosnimke, koju su objavili mediji, a na kojoj se vide dva mladića koja tuku i prijete drugom momku. Treći mladić na snimci promatra, a četvrta osoba sve snima.  Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana.

Na snimci se čuje kako mladića pitaju ‘šta je s parama’, a on odgovara da ‘mora vidit koga pitat’. Mladić je dizao ruke u strahu od udaraca na što su mu nasilnici govorili da ih spusti. Nakon više udaraca šakama, dugokosi nasilnik udara ga nogom u glavu nakon čega mladić pada na pod. Udara je bio jak. Od nasilnika je tražio rok da vrati novce.

– Kad češ vratit? Imaš rok dva dana – poručili su mu i zaprijetili.

– Požuri se s parama svim silama. Za dva dana dvi iljade kuna – rekao mu je jedna od nasilnika na što mu je mladić odgovorio da će mu donijeti.

VIDEO POGLEDAJTE NA OVOM LINKU

Share via
Copy link