Novi TravnikSrednja Bosna

Konaković u Novom Travniku pozvao Nezavisnog kandidata da odustane, a Bošnjake da glasaju za Abdulaziza Rizvića

Sinoć je u Novom Travniku održan Centralni izborni skup stranke Narod i pravda, na kojem je prisustvovao i predsjednik stranke gdin Elmedin Konaković.

Centralni online izborni skup održan je u Domu kulture, na kojem su predstavljeni kandidati stranke Narod i pravda za Općinsko vijeće Novog Travnika, te kandidat za načelnika gdin Abdulaziz Rizvić.

U večerašnjem online obračanju predsjednik stranke Narod i pravda osvrnuo se na nerad stožerne stranke Bošnjaka, te ih okrivio za odlazak preko 100 000 ljudi, mahom omladine. Krivi ste jer na ključne pozicije u državi postabljate podobne ljude, a ne strućne, mlade i školovane ljude,.koji su zbog vas i vama sličnih napustili svoja ognjišta, kazao je Konaković.

    

Na kraju svog obraćanja prisutnim kandidatima i gledateljima koji su pratili online prijenos Konaković je pozvao nezavisnog kandidata za načelnika gdina Samira Palića da odustane, a Bošnjacima je poručio da glas daju kandidatu Narod i pravde, poštenom i dobrom čovjeku Gdinu Abdulazizu Rizviću.

Cijeli predizborni skup pogledajte na facebook stranici portala CENTRALNA.BA

 

Share via
Copy link