BiH

Obitelj iz Hrvatske se izgubila na Kozari prateći navigaciju

Policija iz Kozarske Dubice, nakon trosatne potrage, spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim djetetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu im se i vozilo zaglavilo u blatu.

Obitelj je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih ozljeda.

– Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. veljače oko 14.40 sati prijavljeno je da se na području te općine izgubila obitelj iz Hrvatske i to tako što ih je navigacijski sustav u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare – rekla je glasnogovornica PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za obitelji, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage, obitelj je locirana u mjestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim djetetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportirani do Kozarske Dubice.

– Policijski službenici su ponovno nesebičnim djelovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području – rekla je Alendarević.

Share via
Copy link