Srednja BosnaVitez

Supružnici iz Viteza dobili otkaz zbog korone, pa uspješno pokrenuli vlastiti biznis

Supružnici iz Viteza, Galib i Mersiha prije godinu dana u jednoj viteškoj firmi gdje su oboje radili dobili su otkaz zbog korone, a razlog je bio tehnološki višak.

Ovaj bračni par iz Viteza čekao je dva mjeseca i kada su vidjeli da nema poziva nazad na posao, uzeli su stvari u svoje ruke.i uspješno krenuli u vlastiti biznis. Naime, oni su od svoje ušteđevine kupili mašinu za dubinsko pranje vozila i namještaja, te krenuli u posao.

Mersiha je otvorila i firmu, te se prijavila za Bingo nagradnu igru, gdje ova kompanija iz tuzle nagrađuje žene poduzetnice koje su krenule u vlastiti posao.

“Željela bih da vas zamolim za podršku u jednom projektu koji je organizovao Bingo-Tuzla. Daju novčana sredstva za žene poduzetnice koje su tek registrovale svoj biznis.
Naime, moj čovjek i ja smo ostali bez posla početkom korone, tad nam nije ništa drugo preostalo osim da uzmemo stvari u svoje ruke. Od ušteđevine kupujemo mašinu za dubinsko čišćenje i od maja 2020 godine radimo veoma dobro”, kazala je Mersiha za portal Centralna.ba.

Sada mi je potrebna podrška što više ljudi!
Sve što trebate je:
✅Otvoriti link

https://anketa.bingotuzla.ba/nagrada-3000-km/
✅Prelistati do dna
✅Klikniti na krugić pored imena Mersiha Tarahija
✅Klikniti na: GLASAJ
Ponekad je potrebno osvježiti stranicu zbog opterećenosti glasovima..
Glasova mi treba puno, a vremena je ostalo do 18.3. 9h.
Hvala svima unaprijed od srca! ❣

Mersiha i Galiba možete kontaktirati na broj 064 44 66 485.

 

Share via
Copy link