BiH

Mladić iz BiH poginuo u Hrvatskoj nakon pada s visine

“Svi smo s obitelji, kao susjedi i prijatelji, da podijelimo bol koliko je to moguće, a potrudit ćemo se svi da i financijski pomognemo za sve ono što slijedi, da bi se pokojni Ajdin mogao prevesti u BiH i da mu se obavi pogreb…”

Dvadesetogodišnji Ajdin Agičić iz Bosanskog Novog poginuo je na Pagu u Hrvatskoj prilikom pada s visine.

Prema prvim informacijama, mladić je preminuo u vozilu Hitne pomoći. Prijatelji, poznanici i obitelj opraštaju se od ovog vrijednog momka te opisuju nesreću koja se dogodila u Hrvatskoj.

– Neka Allah podari nagradu šehida ovom momku koji je danas preselio s ovoga svijeta. Agičić Ajdin (20) s Urija, Urijanskih Brda, otišao je za poslom i nafakom prije dva mjeseca u Hrvatsku da radi kako bi financijski pomogao svojoj obitelji. Dogodila se nezgoda na poslu u mjestu Pag – pad s visine koja je za posljedicu imala smrtni ishod. Preselio je u vozilu Hitne pomoći u putu za bolnicu u Zadru. Svi smo s obitelji, kao susjedi i prijatelji, da podijelimo bol koliko je to moguće, a potrudit ćemo se svi da i financijski pomognemo za sve ono što slijedi, da bi se pokojni Ajdin mogao prevesti u BiH i da mu se obavi pogreb – izjavili su Ajdinovi prijatelji na Facebook.

Share via
Copy link