Srednja BosnaVitez

Vitežani pretukli i opljačkali čovjeka u hotelu jer je odbio platiti drogu

Policija u Banja Luci uhitila je Derviša K. iz Viteza, dok se traga za S.M. zbog sumnje da su jednom banjalučkom hotelu pretukli oštećenog i nanijeli mu tjelesne povrede te mu uzeli oko 5.000 KM, kako bi mu naplatili narkotike koje su mu dali da konzumira.

Kako je potvrđeno za Nezavisne, sumnja se da su oštećenom navodno donijeli narkotike koje je odbio platiti te su ga tukli i uzeli mu novac i pobjegli. Terete ih za krivična djela razbojiništvo  i omogućavanje uživanja opojnih droga.

“Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 7. ožujka u suradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Vitez, poduzimanjem operativnih mjera i radnji, lišili su slobode lice inicijala D.K. iz Viteza, a za licem inicijala S.M. se traga, jer za isto postoje osnovi sumnje da je zajedno sa licem D.K. počinilo navedena krivična djela”, navodi se u priopćenju.

Dodaju da ih tetere da su 5. ožujka u prostorijama hotela u Banja Luci, nad oštećenim licem počinila kazneno djelo razbojništvo i uzeli oko 5.000 KM.

“Oštećeno lice je zadobilo tjelesne ozljede. Također, sumnjiče se da su oštećenom omogućili da uživa opojnu drogu”, navodi se u priopćenju. D.K. je jučer predan u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Share via
Copy link