Srednja BosnaVitez

Emotivne poruke Srednje škole “Vitez” u povodu tragične smrti Davida Vidovića

U povodu tragične smrti Davida Vidovića (19) koja se tijekom vikenda dogodila na prometnici u Vitezu oglasio se kolektiv Srednje škole “Vitez” u Vitezu.

• Jučer nas je sve uzdrmala vijest o prerano ugašenom mladom životu. Malo je reći da smo ostali u šoku i nevjerici. Znamo da nema pravih riječi kojima bismo izrazili sućut najužoj obitelji, prije svega roditeljima, bratu i sestri, a potom i široj rodbini te prijateljima.

• David Vidović je bio učenik naše škole, prošlogodišnji maturant (IV.3, ekonomska škola). Oni koji su ga poznavali, koji su se bar jednom susreli s njim, sigurno će ga pamtiti po vedrom duhu i širokom osmijehu .

• Bio je omiljen u društvu i u razredu, srdačan prema drugima, skroman i uvijek spreman pomoći u nevolji. Iznimno vrijedan mladić koji je pored škole predano radio, “pekao zanat” i bio podrška svojoj obitelji. Pored toga, bavio se sportom i bio perspektivan sportaš. U ophođenju s drugima, David je u svakoj prilici bio pristojan, odmjeren i šarmantan. Sve je prepreke rješavao širokim osmijehom i blagim pogledom. Upravo po tome će ga pamtiti, kako njegovi prijatelji, tako i mi, profesori.

• I tek što je izašao iz srednje škole i zakoračio u svijet odraslih, ovaj mladi život je tragično ugašen. Tuga. Nevjerica. Bol. Praznina.

• U ime kolektiva Srednje škole “Vitez”, obitelji preminulog Davida izražavamo najiskreniju sućut.

• Čuvamo te u mislima, srcima i uspomenama. Počivao u miru Božjem. ♡

Centralna.ba

Share via
Copy link