Srednja Bosna

U Osnovnoj školi Bila danas dan žalosti zbog smrti mladog nogometaša

U osnovnoj školi Bila u Vitezu danas će biti dan žalosti zbog iznenadne smrti petnaestogodišnjeg učenika Brune Alilovića. Iz škole su izvijestili da neće biti redovne nastave, a sve aktivnosti bit će podređene danu žalosti.

Učenik Bruno Alilović preminuo je jutros u Vitezu, a sahrana će biti obavljena na groblju Sveti Marko u Jardolu u ponedjeljak u 17 sati. Prema izvješćima, istražni postupak je u tijeku, a nakon njegovog okončanja bit će poznati detalji o uzroku smrti.

Iz Fudbalskog kluba Romari, za koji je Bruno igrao, oprostili su se od njega dirljivom porukom na Facebooku: “Bruno, pozvan si da igraš za nebesku reprezentaciju. Igraj gore najljepši fudbal, onaj koji znaš i baci katkad pogled na nas. Čuvaj nas sa nebeskih tribina. Volimo te.”

U školi su također objavili poruku u kojoj izražavaju svoju bol i tugu zbog gubitka učenika: “Iznimno je bolno oprašati se od učenika znajući da ga u ovozemaljskom životu više nećeš sresti. Bolna je spoznaja da smo te izgubili baš na rođendan. U ovakvim trenucima pitamo se postoje li uopće one prave, utješne riječi, za bilo koga od nas. Svima će nam nedostajati, naš prijatelj i učenik naše škole. Nedostajat će nam razgovor s njim i njegov osmijeh. Nedostajat će nam onaj Bruno koji je svaki veliki odmor koristio za zaigrati nogomet s prijateljima, onaj učenik koji je bio duša svoga razreda, mio i drag. Za sobom ostavljaš neizbrisiv trag na sve koji su te poznavali. Suze koje teku ispraćaju te u novi svijet gdje ćemo se opet jednom sresti.”

U ovim teškim trenucima, škola i obitelj Brune Alilovića trebaju podršku i suosjećanje svoje zajednice. Neka njegova obitelj i prijatelji pronađu utjehu u sjećanju na Bruna i na svemu što je dao svojim bližnjima i školi. Anđeli neka čuvaju Bruna gore na nebu, a obitelj koja ostaje iza njega neka pronađe utjehu u nenadoknadivom gubitku.

Share via
Copy link